LINKAN

Sitter nu hemma hos syster i Linköping med mami och nicklas är tydligen i skolan, stackarn! Dricker även hallonsaft om ni undrar;)
Ikväll ska vi ut och äta på restuarang så det ska bli mysigt!:) kommer ta en massa kort och dem kommer när jag kommer hem igen, glömde min usb sladd tyvärr!:)
ha en underbar helg, det ska jag ha!:D
Puss

plugga...

förstår mig inte på lärare som lägger prov dagen före lovet...plus att AGGE är lite förvirrad av sig och jag har bara lite pms men annars är det bra! På fredag drar jag och mami ner till syster i Linkan oh jag ska shoppa, bara så du vet det syster!:D
Nu måste jag försöka plugga men det går inte så där jätte bra!!:( plus att jag har lite annat att göra..men whatevereere får väl fixa detta nu!:)
Puss!
hihi Äliiin!:D

lååång dag

shit denna dag kan verkligen inte gå segare, bussen imorse tog väldigt lång tid att åka med längre än vanligt! och skolan har vart seg men haft stört kul med Elin sötnos i data rummet!:) jag har det alltid kul i skolan och det beror på stor del av mina söta vänner!:)
sen så hade vi ett UF jobb med 12 större mackor. Just nu sitter jag hemma hos bror med mamma och Theo, vi är barnvakter, Bror och Marie är inne i sthlm och äter och är på inspelning av Time out!:)
Nu ska jag forsätta titta på film och imorgon ska jag och klassen till Älvsjömässan och titta:)
Puss!<3