Studentklänning!

Jag är så ledsen för så dålig uppdatering men jag har haft en bra vecka! och vi håller som sagt på att göra om här hemma i köket och jag kommer inte in till mitt rum så bra så då orkar jag inte sätta på datan och så!:)

Idag är det Torsdag och vi var inne i Sthlm idag med klassen och vi gick omkring och såg på olika saker och bara hade det mysigt!:D Vi tog kort och åt lunch på något ställe vad det nu hette..??

Sen så tog vi oss hem och jag,Elin,Kajsa och Sandra åkte före alla andra vi orkade inte gå runt i sthlm, skulle jobba och så. Men vi deckade alla 4 på bussen och satt och sov och jag dreglade tydligen enligt Elin...;)
Mötte upp sötnosen Vanessa och vi gick till Roden och hälsade på lite och sen så drog vi till kryddan och hämtde ut mitt paket där min studentklänning va plus en strandklänning!:) Och jag prövade allt precis och den satt ur bra och mina bröst får plats och ser riktigt snygga ut och jag är bara  så glad!:D:D

Imorgon Fredag ska jag ha middag och så med tjejerna från klassen och även Vanessa ska med tror ja, fröken får bestämma sig!:)
Imorgon ska jag även in till Sthlm med mamma min och vi ska gå runt lite och titta lite!:)

Nu ska jag hämta ett glas oh dricka lite fanta och kaka!:D

Puss på er<3


sjuk

vaknade upp och täppt i nästan, ont i huvudet och i halsen och ont i öronen och sen plus det mensvärk!:(
Bajs vill och har inte tid att vara sjuk nu!:(
Nu måste jag sätta mig och skriva klart Australien grej till Engelskan!:)

Puss!
Idre!:)<3

I just had sex

Fy fan igår hade jag så jävla roligt!
Eller dagen innan kvällen bråkade jag som sagt med mamma, aldrig roligt att bråka med ens mamma!
Men sen när vi ätit klart så var kl halv 8 och då kom jag på fan!
jag sa åt alla att komma vid halv 8! så vi springer omkring som galningar och klär på oss(sofie,vanessa,sandra och jag) springer omkring!

Sen så kom folket och nu ska jag skriva upp alla! Det var Niclas, Fredrik, Joppe, Moa,Elin, Elin, Julia, Sandra,Kajsa,  Sofie, Vanessa, Mickis, Kroon, Pontus och sen jag!:)
Vi spelade Med andra ord och lite olika kortspel och sen åkte vi i bilar in till Norrtälje och vi sjöng Love the way you lie väldigt bra måste jag säga!:D

Hade det stört kul på Piren träffade en massa fina människor och dansa rumpan av mig, stört kul!:)

Nu är bror här hemma och vi ska äta middag tillsammans och lilla Prinsen är här också!:)
NU orkar jag inte skriva mer!:)

Puss!
Soligt!:)