vaccin= BRA!

Hejhej bloggen:) Som sagt igår så tog jag vaccin sprutan, det gjorde inte ont alls!jag kände den knappt. Men jag började må riktigt illa på kvällen! Kände mig febrig och hade skit ont i armen! Jag och vanessa somnade vid 2 och jag vaknade till vid 7 jag var jätte varm och febrig och mådde illa men jag somnade om och jag och vanessa gick upp vid 13.35 typ väldigt sent men om man är sjuk så är man.

jag har kommit på en sak, päronens fester som igår är som våra typ! Någon sitter och gråter för dem är för fulla, någon spyr på toan och en raggar på många killar och vill gå hem med någon fast hon har kille aa typ samma som vi har de;)

Men nu har V åkt hem och vi ska snart göra mat, lövbiff och pommes skit gött! bara vi undomar hemma, pappa och mona ska åka till USA på Måndag och vara borta i 2 veckor! Jipppppiii;)
nu ska jag lägga mig i soffan och sova lite tror ja!
<3

hejhejhej bloggisch

Dagen är torsdag ska iväg på träning snart! Igår så var Johan här och vi kollade på film och hade det roligt:)
skriver inte i detalj. men imorgon Fredag ska jag till Astrid och ta Vaccinet och sen på stan med Vanessa, har inte sagt det men nu ser hon de;) och sen måste vi hem till henne och hämta hennes saker sen hem till mig sen Norrtälje för vi ska på Fest på Tullen, vi ska vara Ying och yhang tror jag det stvas ingen annning!!!!:)
Jag är på väldigt bra humör idag!

En ögonsten!

  
  
  

<3