sjukliiing

Måndag, shit denna dag började inte bra, allt var skit och det regnade imorse, men vaknade av huvudvärk och mensvärk och ont i halsen och Täppt i näsan:(

Men som sagt var tvungen att gå till skolan iallefall, mådde verkligen skit. När jag är sjuk är jag verkligen sjuk. Men brudarna övertalade mig att åka hem, orkade inte vara kvar i skolan, kom hem och sov lite, väldigt skönt. Men som sagt fortfarande seg i hela kroppen:/

Men jag fick Läsa på galna brudarnas blogg att Vanessa har kommit fram och hoppas att ni har det kul och drick inte FÖR mycket! haha fast det skiter nog ni i haha;)

Nu ska jag ta lite piller och lägga mig i soffan och titta på film och äta mammas nybakade äppelkaka:)
Puss<3


En trött katt låg och sov med mig:)


(mamma tog kort..)

Only You

jag saknar dig, jag orkade idag att lyssna på låtarna från Begravningen.
Jag vill så gärna ha dig här hos mig!
 Vi har vart hemma hos Farmor och hämtat några saker, jag tog hem din tjocktröja som är stickad, den luktar precis som du gjorde.
Jag har din Gitarr här hemma också pappa,
jag har tänkt att försöka lära mig spela på den, Daniel ska hjälpa mig.
Jag älskar dig papi<3




<3

Elin 18 år!:)

Hej det var ett tag sen jag skrev i bloggen, jag har verkligen inte haft tid eller ork. Det har varit så mycket nu, skolan börjat och vissa dagar är man inte på topp men jag är en sån som alltid har ett leende på läpparna fast det inte är så.

Men denna helg har varit underbar! I fredags så sa jag hejdå till min underbara syster som åker hem till Lindköping igen med sin lilla katt också:) Jag erkänner att jag saknar dig lite;)

Sen så duchade jag och fixade till mig, för kl kvart över 6 skulle jag med bussen till Norrtälje och fira Elin:)
Vi var ett underbart sällskap det var, Jag, Vanessa, Kajsa, Eric, Sandra, Moa, Emelie, simon och så självklart Elin:D
Galen middag säger jag bara!;)

Efter middagen drog jag o Vanessa och sandra och Simon till Trädgårn och satt där ett tag, sen kom Dani också:) Träffade en massa söta människor:)

Vi tog sen kvart över 12 bussen hem, förjävla skönt att sova och sandras rumpa störde mig inte heller skit bra!:)

Sen i LÖrdags var vi på Grönan och åkte en massa kul och gick i spökhuset och precis i slutet gick jag sist med Emelie och då kommer det en zoombie eller något och vi springer förbi dem andra och skriker och aa Panik blev det! jag har blåmärken över hela kroppen typ;)

Det var en underbar helg med söta människor, Tack så jävla mycket säger jag bara!:)
NU ska jag titta på Bridget Jones dagbok:) <3


söta Sandra och söta Elin!:)