blää

hej, blir ingen studentskiva för mig idag:( hade feber när jag kom hem och mått illa hela dagen och hoppas verkligen jag inte blir magsjuk eller så!
Men jag hoppas Vanessa och Moa och alla har det så kul!:)

nu ska ta lite piller och lägga mig under filten och försöka ta bort febern!

puss<3


last summer

galen helg!

hej folket!:) jag såg preicis att jag inte berättat o m min helg!:) jag hade det verkligen skit bra och hade jätte roligt tillsammans med söta människor:)

På fredagen så kom Vanessa och Emelie hem till mig och fixade till oss, även stora syster sofie va med också:)
vi tog 21.15 bussen in till norrtälje och vandrade upp till mobergs och dansade hela kvällen och det blev en shot! fy fan säger jag bara, usch nästa gång vill jag inte ha Lakris!
blev även en sex on the beach och någon annan också:) men jag drack mig inte skit full jag va glad i hatten!:)

sen på lördagen hade vi taking the Stage dag och gjorde oss irdning för vid 6 skulle vi vara klara men jag viste så klart inget! Pappa kom och hämtade oss och jag fastnade med mina fingrar i dörren! fy fan va ont det gjorde!!!!

men pappa släppte av oss vid Sparbanken och sen så viste jag inte vad vi skulle göra så följde efter sofie o vanessa, och vi gick in på G och brudarna bjöd mig på middag på G:) super gott var det verkligen!
sen tog vi bussen hem och när vi kom hem så var dörren låst och mamma och jack va inte hemma, men så plötsligt öppnades dörren och det var kolsvart i rummet! och jag stängde dörren och då sa det baar pow! så sprang Elin, kajsa,sandra,Moa och sara och Joppe och Nicklas fram! och skrev grattis! jag började nästan gråta!

så jävla söta människor jag känner! <3
här får ni se lite bilder från kvällarna:)




fick en tiara av syster!:)

på bussen in


4 olika hallon sätt


söta människor


haha piggga tjejer!


haha söta!

Mia Carruthers - vacker och helt sjukt bra på att sjunga!:)