Söndag-meningen att man ska vara ledig...

jag vet inte vad jag ska skriva, helt ärlig, mitt huvud känns som det ska explodera av info! och jag kan inte skriva av mig för jag vet inte vilka som läser det här, så därför är det så bra att man har en girl som man kan skriva preicis vad man vill till och hon låter mig vara jag och kritiserar inte! Love that about you!

Hade en skit härlig helg med söta människor, åt middag hemma hos Emelie med sandra, Filip och Fredrik!:)Sen så kom resten av folket!:) jag hade det skit bra, drack och hade det roligt!:) Dock så skulle jag upp tidigt och jobba men som tur så är bruden som jag jobbar med, malin, typ den bästa så vi rullar till jobbet tillsammans och lyssnar på skithärlig musik i bilen!:D

Idag är det som sagt Söndag och jag gick upp halv 8 och åkte till jobbet..as härlig, vi städade och skurade golven och hade oss! sen så var det menningen att jag skulle ta 17.20 bussen, men det kom ingen satt där nere i 1 timjme typ, gick upp till jobbet igen och då visade det sig att jag och mona kollat fel så buss fan gick 18.40...och plus på det så är bussen sen hem alltså 677...inte min kväll alls!

Nu ska jag skära upp melon och titta på min beställning på kläder om dem kommer!

Plus att jag glömde mitt bankkort i kjolen så det är tvättat, hoppas det fungerar!

PUSS!


at work!

Give me everything tonight!

Fredag, äntligen!:)

Dagen började mindre bra dock, flugor i mitt rum och aa man blir ju galen men somnade om och vaknade vid 11!:) har dansat hela morgonen, ensam hemma, det bästa! Pratat med Elin, Sandra och Emelie'!:D sen hoppade jag in i duchen och nu sitter jag här och ska börja packaa lite, ska ut ikväll med brudarna plus Simon!:D

Ha en toppen Fredag, det ska jag ha!:D <3
haha!

Run the World

idag var det första gången sen pappas begravning jag var i en kyrka, det var en väldigt jobbig dag och det gick inte att hålla tårarna borta.
Saknar dig papi<3

dagen började sakta bli bättre, efter begravningen så åkte vi hem och mormor hängde med hem och vi fikade lite och bara tog det lugnt i solen:)
Sen åkte vi in till Norrtälje, mamma skulle klippa sig och jag och sofie hyrde 3 filmer på Hemmakväll och sen vart det storhandla på flygis!:)

Sofie har noppat mina ögonbryn, fuck vad ont det gör!
Jag och sofie har legat i soffan och ätit fruktsallad och nu blir det film time!:)

Puss!
flumsystrar!
blev middag på Stan:)