Gott nytt år❤️

Jag hade så hoppats på att fira av detta år men istället ligger jag med bihåleinflammation  och förkylning från helvete! 
Måste vara för jag har inte varit sjuk på hela året(alltså jättesjuk) 

Under detta år har jag varit med om något jag önskar ingen ska behöva vara med om. Jag fick en panikångestattack. Trycket över bröstet och känslan att inte känna mina ben och oron. Jag tog tag i det och gick och pratade med en diakon. Fick höra att dem är ungefär som psykologer, alltid skönt att prata med någon som inte är ens familj. 
Har fått tagit tag i känslor som jag har stoppat ner i magen, för att slippa tänka på det. Men sedan kommer det bubblande, och det var nog det som hände. 

Jag är så glad att jag har min underbara syster som finns där för mig, när jag ringer gråtandes- skrikandes och förbannad. Tack❤️

Jag är så glad att jag har mina flickor- som finns där och ger mig råd. Även råd som jag har svårt att ta in. Ibland har man jävligt svårt att ta in det viktiga. Att ni får mig att öppna mina ögon för det som är viktigt.

I år har jag även insett att människor försvinner ur ens liv. Människor som har haft/kommer alltid ha en plats i hjärtat men bevisat att tilliten finns inte där. 

"I know you're thinking I'm heartless
I know you're thinking I'm cold
I'm just protecting my innocence
I'm just protecting my soul
I'm never gonna let you close to me
Even though you mean the most to me
'Cause every time I open up, it hurts"
Under 2019 hoppas jag att jag kan lära mig acceptera att vissa saker kan jag inte ändra på- även hur mycket jag vill- " Just let it go"
Ett av mina andra mål under 2019 är att hitta tillbaka till träningen. Haft ett uppehåll nu under julen, mest mycket jobb och även kroppen som sagt ifrån. Även ta med min kropp in i hälsanstecken. Att inte äta godis varje dag. Från och med imorgon ska jag ha ett godisförbud. 1 januari till 22 mars. Inga onyttigheter, Inte det vitasockret. Sedan blir det bara godis en gång i veckan. Inga förbud( svårt för människokroppen att hålla förbud) Detta är ett av mina mål. 
Nu ska denna tjej dricka te och ta nässpray och försöka hålla huvudet högt! Det sade dem på 1177! 
Gott nytt år folket! Hoppas ni har en fin kväll och firar in året på det bästa sättet som passar dig✨❤️  (null)
(null)

Hampus kom över med lotter💁🏼‍♀️

🤧

Önskar att förkylningen släpper taget om mig nu!😷
(null)

🤧

Idag tog jag till mig vad min girl Danni sa💁🏼‍♀️ stanna hemma och krya på mig- vila! Precis det jag gjort idag! Ville så gärna åka till danni och lilla familjen men vill verkligen inte smitta dem med mina baciller!😷
Så idag har jag gjort så lite dom möjligt! Kollat på lucifer( en serie jag kollar på) jävligt bra faktiskt, handlar om djävulen osv. 
Druckit en massa te, vatten och frukt( även kakor) något onyttigt måste man ju så gotta sig i💁🏼‍♀️
Nu sova och hoppas nästäppan och bihålorna släpper sitt onda tag om mig!
Här hade jag bara ont i halsen💁🏼‍♀️