Lördag

Vilken fin lugn dag, precis vad jag behövt! Igår var det full rulle på jobbet, vi bakade, spelade olika spel och tävlingar!😄 Var en sådan fin kväll! Tycker om mina tjorvar!☺️

Kom hem sent så blev sängen på en gång! Vaknade upp imorse och det kändes spm klockan var 7 typ men icke! Klockan var 10😂 länge sedan jag sov så här länge!
Mamma ringde och frågade om jag ville följa med och plocka svamp i skogen. Lite tid med familjen, inte sett varandra på hela veckan. Vi hittade jätte mycket! Kom hem vid 15 ungefär, och haft film dag. Tarzan och Fantastiska vidunder och vart man hittar dem. 
Precis fått i mig lite lax, det blir en lugn lördag för mig. Behöver vila upp kroppen och knoppen inför veckans tema!👌🏻

Trött tjej

Fredag

Godmorgon eller goddag! Jag har varit uppe ett tag! Lyckades ta mig upp idag vid 05.40. Åt lite energi frukost och sedan gick det snabbt ner till Nordic! Fan var nere på typ 8 min!👏🏻 passet började 6.15, trodde det var 6.30 så skynda skynda!

Andra frukosten nere i magen och nyduschad👌🏻 Tänkte om man ta en power nap😂 
Känns jävligt bra att träningen är avklarad👍🏻 

😂

Torsdag

Fin dag🌸 Började dagen med jogging tur runt min vanliga runda. Hem laga matlådor och handla lite. Vidare till jobbet och hade jätte fin dag+ kväll. Bokade även Elins spinning klass imorgon 6.15! Galet, hoppas jag vaknar av alarmet!😂 imorgon är min jobbar helg så jobb från 13 till 23.30👌🏻 

Mitt projekt blir baka tårta i långpanna imorgon med dem! Ska bli kul!😍
Nu sova😴