Happy New year

hejhej bloggen!:) Idag så vaknade jag helt otroligt kl 9, för jag och mamma skulle åka in med kvart över 10 bussen och jag är inte så snabb på morgonen^^  Men idag så gick vi ruhnt på stan och seriöst vart man än gick var det is överallt! höll på att ramla flera gånger och jag hittade inga skor heller och ingen klänning. Hittade en på Be young men där fanns den bara i L och XL, seriöst vilken stor människa sätter på sig en sån klänning?! Inte för att vaar elak men dem som är lite större men blev så jävla irreterad för när man hittar något och sen finns det inte i ens storlek.....
Nu är jag hemma iallefall och håller på med min Volym master, måste ju kolla hur den fungerar och det fanns en dvd film till så kollade när dem fixade och höll på. Björn Axén är helt otrolig verkligen! jätte bra grejor och det fungerar oxå.

Men nu ska jag fixa klart och ha så kul på Nyår folket!


oj blont hår hade man här...


Music in my soul

Hej bloggen idag så orkade jag verkligen inte åka in och köpa skor så jag och mamma valde att vi ska göra det Imorgon stället , och jag ska även ner på stan och kolla på någon snygg svart klänning till Nyår, för mina boobiland trök så jävla hårt och ser ut som dem ska ramla ut ur klänningen INTE snyggt....så ska ner och kolla imorgon annars får jag ta min svarta skit snygga kjol, men tänkte att det är skönt att ha ett plagg i stället för två lixom.

Jag ska även köpa nya färger till mina naglar alltid kul att måla och hitta på mönster och så.
Idag så skulle ju V kanske iväg med båten, jag tror hon har åkt faktiskt, för jkag kan inte sms för hon har inte comviq längre och det glömde jag bort så jag laddade mobilen och sen va allt borta men sånt händer...

Jag vill på något sätt ha sommar nu, det får vara kallt och så men det SKA vara snö och kallt eller sommar inget mellanting.



suck it!

Hej bloggen, idag så har jag inte bara varit hemma, Elin ringde och ville gå på stan och handla lite och så och självklart så ville jag de!
jag köpte även en Bh till min Nyårs klänning, köpte den faktiskt på Hm, trodde dem inte hade min storlek men vilken tur jag hade!:) Kostade 149 kr väldigt bra pris:)

Imorgon ska jag till Skoman och kolla på skor til mig:D vinterskor då alltså, eftersom det ska bli jävligt kallt nu säger dem på tvn;)



nyår förra året