Lördag

Hejhej:)
kl 07:00 gick jag upp idag skulle med bussen som gick kvar över åtta, för jag skulle jobba.
Det var en bra dag på jobbet min Lärare Britta kom förbi faktiskt.
Sen efter jag hade jobbat klart runt 15:30 så skjusade min far mig till "Roslagsbro" haha det var tydligen så att jag åkte till tunnavallen tror jag det heter och trodde vi skulle spela där och jag ringde Johanna och frågade varför dem inte hade kommigt än, men jag var på fel ställe!
Jag viste intee vart Roslagsbro ligger tyvär! haha så jag fick ringa johanna några gånger men jag kom fram och vi spelade bra, och det var en kul match några gula kort lite slagsmål osv! Skit kul!

haha men jag skulle igentligen åka in till Stockholm för att gå på Nrj in the park, men tyvär brudar men hoppas ni hade det trevligt;)
Sms Elin och hon sa att det var mycket folk;)

Det har hänt en sak jag inte ville skulle hända, att vi två inte kan träffas lika ofta skolan tar upp mycket tid, fotbollen tar upp tid men vi har ju fortfarande Dansen tillsammans, emn det verkar inte som det kommer bli som det var förr, Det finns ett tale sätt " Det var bättre förr" 
Men vi ska nog få det att funka, jag hoppas på de:) Pöss<3
                                                                                                                                                                                                  
 

Stay with me

Heeey:)
Idag är det Onsdag, mår inte så bra är förskyld och det är ju ganska många som är det just nu!
Idag när jag stod och väntade på bussen till skolan så åkte den bara förbi för det var fullt på bussen! Sen så kom det en buss pricis efter men den var också full, så det åkte också bara förbi! Så jävla irreterande!
Så jag kom försent till skolan, emn vi hade bara datakundskap, haha det gick ganska bra för mig och Elin, tur att Kajsa var med där och Rasmus som bara höll på;) haha men sen när vi slutade runt 13:30, så tog vi bussen ner till stationen och jag tog bussen hem till Husby och Elin tog Bussen hem till Svanberga:)
Imorgon fyller Elin ÅR! Stort Grattis till henne<3!

Imorgon är det träning jag ska upp iallefall får se om jag ska vara med, vill inte bli mera sjuk!
Jag måste bara säga att jag har blivigt kär i Låten Stay with me med Ironik:) Just det Träffade Dennis idag på busstationen, jag måste bara säga att han har blivigt riktigt lång! Eller han har alltid vart lång men:P
Grattis till han oxå! Dennis har blivigt store bror!
Just det jag ska göra en show med 9I på Roslags det kommer att bli jätte kul att få komma tillbaka och få göra danser till dem:) Kom och kolla då, fast det är ju ett tag kvar:P

Men jag ska gå nu ska träna dans nu:) Pöss<3

Söndag

Hejhej:) 
Idag har jag cyklat och handlat frukost vid 10 ganska trevligt fast det var jävligt kallt!
Sen så åkte jag hem till Vanessa och den åkte vi hem till Sara och sen så kom Cia också:) Vi drack Saft och åt kakor:)
Sen så hade Sara match, vi följde med henne dit, fast vi gick och handlade lite godis och så:) Vi satt sen och kollade på matchen, och dit kom oxå Julia,Ellen o Erika o Louise, sen så kom Crisse o Marcus, stojk o hampus:) Crisse hade sin kamera med sig och tog kort på allt typ;)

Sen så skulle jag cykla hem med kedjan hoppade och jag vet inte hur man fixar de! så Mona komoch hämtade mig så snäll var hon:)
 
Nu på kvällen sitter jag här, imorgon börjar dem riktiga lektionerna, ska ha matte och Eng o Svenska!
Men nu ska jag fixa lite saker så ni får ha det så bra!
Pussokram<3